Planifici ziua cea mare, primul antrenament, primul pas la treaba, primul minut de glorie – stii!?

Esti entuziasmat, iti zici ca DAA, HAI S-O FAC si P-ASTA, o sa rup sala!

Apoi vine al doilea antrenament, al treilea, si urmatorul si urmatorul, si incepi sa- ti zici LA NAIBA, E destul de GREU, omule! Parea usor din afara, dar chiar e greu!

Entuziasmul incepe sa dispara, la fel si pofta de efort, corpul te doare, nu mai zambesti la fel, nu mai ai timp pentru prieteni si uiti motivul pentru care ai inceput, prins in intrebarea “de ce fac asta!?”

Tot ce poti gandi e ca vine urmatorul antrenament pe care ai inceput deja sa-l urasti. – Vezi?

Viata e complicata doar cand o faci tu sa fie! Ce credeai? Ambitia de a deveni sportiv in orice alegi are nevoie de mult mai mult de atat.

E despre mindset-ul potrivit, e despre cum te lupti tu cu tine si limitarile tale fizice si psihice, toate barierele si zidurile care, … hocus-pocus, apar de nicaieri. Si apar, crede-ma, mereu si mereu, negresit. Iar slabiciunea-ti face mintea sa inventeze scuze, scuze in care incepi sa crezi si toata marea ta strategie, tot planul si entuziasmul si visul tau, toate se trantesc la pamant. – Te regasesti?

Nu crede tot ce crezi – mintea te minte si vrea sa te traga inapoi, acolo jos, de unde ai plecat.

Succesul e o rutina.

Succesul e incapatanarea de a nu accepta o alta realitate fata de cea la care ravnesti asa ca fa-ti miscarea ca timpul trece. Esti singurul in control sa faci lucrurile sa se intample, sa faci visul tau sa devina real. Tine capul sus, crede in tine si da-i drumul la treaba!  

Post a Comment

Close
Coș
Cart